top of page

Valg til Lærerstandens Brandforsikring

16.januar 20223


Kære venner Lærerstanden

Nu er jeg på valg til delegeret til LB Foreningen, og jeg genopstiller. Jeg har været delegeret siden 2003 og således være medbestemmende om den rivende udvikling, der er sket. Jeg vil gerne fortsætte dette arbejde, så derfor beder jeg om din stemme.

Privat har jeg været folkeskolelærer på Sabro-Korsvejskolen i 37 år, og derefter pensionist. I alle årene har jeg desuden altid været aktiv i det lokale foreningsliv. I en lang årrække har jeg markedsført LB Foreningen via LBs lokalsponsorater ved at afvikle Giv 24 Timer Til Syge Børn. Se vedhæftede artikel her: https://aarhus.lokalavisen.dk/samfund/ECE14669342/allan-har-trampet-55000-kilometer-det-giver-578000-kroner-men-ikke-til-ham/

Da jeg vil gerne fortsætte mit virke i LB Foreningen og LBs lokalsponsorat, beder jeg om din stemme til valget.

Jeg er opstillet i Lærerstandens område 11 (Østjylland – postnr. 8000-8990) og det er kun medlemmer af Lærerstanden, der bor i disse postnumre, der kan stemme på mig.

Du kan afgive din stemme på mig her: https://nemid.assembly-voting.com/LBForeningen2023

Tak fordi du læste mit opslag, og tak for din stemme, hvis du valgte mig i dit område.

Kh Allan
Comentarios


Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page