top of page

Første 100 km i 2023

19. april 2023


Første tur på over 100 km i 2023. Det blev til 101 km. Fra Sejs gik det ad Silkeborgvej til Harlev. Her var jeg i god tid, allerede efter 1. time og 20 min. var jeg på vores pauseplads, men ingen hjertevenner. Derefter kørte jeg modsat ruten, og mødte hjertevennerne lige efter Skibby. Retur til Harlev, hvor Keld og Elise trakterede med fødselsdagsmorgenbrød. Herefter rundt om Brabrand Sø og retur mod Sejs. Her gik det på små veje til Høver, hvor jeg undlod opstigningen af Høver-bakken. Herefter Landevejen, cykelstien, men i Mollerup måtte jeg lige tage en afstikker for at runde de 101 km. En dag i flot, lun solskin og ledt mod ud, men medvind hjem. Her ventede Karen, Lauge og Emil med kaffe og onsdagssnegl. Emil lidt hovedrystende over min cykeltur.

Comments


Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page