top of page

Dagen på dagen derpå

Så er vi ankommet til Quinta Ribeira i Outeiro de Gatos. Turen fra Bayonne til Portugal gik uden problemer. Der var ikke ret megen trafik i Spanien og nærmest slet ingen i Portugal. Desværre er både Beatriz og Nuno ikke raske. Beatriz slås med flere lidelser.Nuno er en arbejdshest, men er ramt af sukkersyge, en form for blackouts, der gør, at han ikke kan køre bil, og ikke tør være alene i marken, da han kan falde om. Og så er der åreforkalkning. Alligevel blev der budt på en velkomstdrink, og senere er dejligt fiskeanretning. Nu håber vi, at vi kan gøre lidt godt for dem.

Jeg har lige sendt en opsummering af Giv 24 timer til Morten Ravn på Stiften, så det afventer jeg lige.

Jette og Axel Thorsen har været trofaste hjælpere i flere år. Axel er chef for skilteopsætningen, og Jette står for indskrivningen. De bidrager desuden med en god snak med alle, hvilket vi /de også har fået anerkendelse for.

Jette styrer indskrivningen med med glæde og humør. Her får jeg lige nogle ting sat på plads.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page