top of page

Lørdag med udfordringer


Lørdag og tidligt op, men Nuno og Rodriges startede ved 5-tiden, mens vi sov længe, til kl. 07.00. Det er nu så meget sagt med at sove. Nogle gange sover man godt det meste af natten. Andre gange vågner man med jævne mellemrum, ofte fordi man sveder. Og hernede drømmes der hele natten, ofte om relevante begivenheder, og fortsættelse fra natten før. Det er altid problematiske ting, så når man vågner, er man faktisk træt efter nattens drømmeaktivitet. En psykolog ville sikkert få meget ud af det som drømmetyder.

Mit problem med ”røde hunde” er vendt tilbage. I starten var der ingenting, men nu kommer er plamager med røde knopper, der klør, og jeg har en formodning om, at de kommer om natten. Soveværelset er dog hermetisk lukket, så der kan ikke komme insekter udefra, og vi hører ikke insekter om natten. Der har været kloge hoveder, der er kommet med en anden forklaring. Rødvinsallergi! De er da ikke for kloge!

Men lørdag morgen her var så dagen, Nuno, Victorias mand, og jeg skulle cykle en tur. Hen kender til mit helbred, og er meget hensynsfuld, og lader mig bestemme tempoet op til Mêda, 6 km med op til 6,5% stigning. Herfra går det op og ned til Toucaç. Her har jeg været før, for 10 år siden, og vendte om og kørte hjem igen. Nuno ville høre, om vi skulle gør det samme eller kør til Cedovim, hvor der var en lang opkørsel til Rahnadas. Jeg valgte Cedovim, for fra Rahnadas gik det nedad til Sepateira. Nuno er en rigtig rar fyr. Han snakker konstant, især på opkørslerne, hvor jeg får lov til at bestemme tempoet. Jeg bidrager til samtalen med yes og no, måske lidt mere, hvis der er luft til det. Nuno fortalte meget om hele sit livsforløb, men jeg havde ikke kapacitet i øverste etage til at lagre det. Undervejs var han så venlig og spørge, om det var 62 år jeg var! Det gav lidt kræfter i koderne, da jeg kunne meddele, at det var nærmere 72. Han er selv i fyrrerne. Efter Rahnadas gik det med et gennemsnit på 50 km/t, nedad. Det er det tempo, du kører lige ud af landevejen i Touren. 42 km blev dagens etape, men en rigtig god oplevelse sammen med Nuno.

I aften byder han på grillmad sammen med Victoria, og deres skønne dreng Francisco. Vi håber Adelaide og Tereza også er der.

Udfordringen af de alternative "røde hunde".

Lørdagens cykeludfordring sammen med Nuno.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page