top of page

Fødselsdagsrundestykker

25. november 2020Der var stor tilslutning til hjertevennernes onsdagstur. Jeg var nr. 11, så jeg valgte af hensyn til coronareglerne og min svigtende kondi at slutte mig til gruppen ved Harlevbageren, hvor jeg så gav dagens rundstykke og kaffe. Her måtte vi også dele os op, så kun halvdelen er med her. I øvrig fik jeg en længere snak med et par interesserede. De var meget optaget af vore cykling som hjertepatienter. Altid dejligt at møde positive mennesker. Det giver alt sammen gode vitaminer.

Der var lige en alvorlig forskrækkelse ved Sabro-Korsvejkrydset. Jeg kørte på cykelstien ud for den nedlagte tankstation før Rema 1000, da der drønede et stort lastvognstog forbi, mens der allerede var rødt. Jeg blev lidt chokeret, da han bare med fuld drøn kørte over for rødt. En potentiel trafikmorder.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page