top of page

Ny dag på Horizonte

11. oktober 2023

Så truer en ny dag med en ny herlig morgenbuffet, men først er der ny krammer. Vi møder den ny chef for rengøringen, og så er der kys og kram. Vi overvældes af den venlighed, fra alt personale. I går mødte vi også Andreus kone Maribelle, og selv om jeg ankom svedig fra cykelturen var der kram og kindkys.

Belært af den megen vejarbejde, besluttede jeg at tage turen over militærbakken. Det er altså et bjerg med flere stigninger over 9%. Det tog sin tid og var en betydelig omvej, inden jeg kom ind på min rute. Det gik dog rimeligt, og jeg fik sparket 87 km ud af pedalerne. Jeg prøvede et par alternative opkørsler til Horizonte, men jeg måtte bide i det sure æble og tage opkørslen far i går, men underligt nok gik det meget lettere med at klare de mange procenter Nu truer en herlig aftenbuffet, og så er der ikke flere udfordringer.

Comments


Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page