top of page

Smilende brune øjne

26. oktober 2021Nu har jeg ikke billede af personalet her på Horizonte, for skulle det være retfærdigt, skulle jeg have dem alle med. Men smilende brune øjne har fået en helt ny dimension. Her færdes vi med mundbind, men vi har lært, hvor udtryksfulde øjne er. Her i Spanien er de brune. Her på Horizonte har vi altid øjenkontakt, og altid smiler de brune øjne varmt. I dag begyndte farvel og på gensyns hilsner. Selv om der er krav om mundbind, indbyder alle til en stort kram. I morgen fortsætter den glade afsked og på gensyn.

Det er helt utroligt at opleve denne helt personlige varme fra alle, så man bliver rørt. Og alle spørger om vi kommer igen og med hele familien igen næste år. Det gør vi!

Ellers er der nedtrapning. Vejret bliver køligere, aktiviteterne falder. Karen har dog fået sit helt private job. Hun holder øje med dem, der stjæler mad fra morgenbordet. For nogle åbenbart helt naturligt. De har tasker og plastikposer med og griner kun, når maddetektiven gør tegn og fagter. Men et par blev vist afvænnet og kontaktede tjeneren, vist for at afregne for den ekstra madpakke.

Og det er ikke de unge, men folk på vores alder.

Solen gør sit daglige arbejde. Står op i øst og går ned i vest, men den har dog rykket sig en del.

Så er det også tid til at samle minder til glædesskabet.

Der er gået et par år siden billedet på hjemmesiden, men Emil passer stadig på farfar

Comments


Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page