Vitaminindsprøjtning

Vores hovedsponsor i forgrunden, mens vores onsdagssponsor, Harlev Bageren er i baggrunden. Så var det tiden at få en ny vitaminindsprøjtning. Jeg valgte, trods den dårlige form, at møde hjertevennerne i Harlev. Jeg kørte direkte til Harlev, og fulgte med over Storring og Skovby og kørte så hjem. Det blev en rigtig vitamintur. Ud over at møde det meste af holdet, beværtede Jon med rundstykker og gl. dansk. Han regner med at være på banen snart efter sin operation for spinalstenose. Her hos Harlev Bageren nyder vi et smurt rundstykke og en kop kaffe/cacao til en pris på 20 kr. Og så får vi sponsorkage, når vi runder køb på 1000 kr. og som skrevet nedenunder gl. dansk fra Jon. Det er da vit

Er der en håndværker til stede

Med den moderne udvikling, forfald, forsvinder mange af de gode håndværksmæssige dyder. Håndværksmestre, var mestre. De så på forslagene til de opgaver, de skulle udføre og foretog en nøgtern vurdering. Var der nogle misforhold, skulle de rettes inden arbejdsprocessen gik i gang. De havde forstand på det, de arbejdede med. De findes stadig, men tilsyneladende ikke i offentlige projekter. Her går det gang på gang rivende galt, bl. a. fordi man tror blindt på de digitale beregninger, og ikke konsulterer en nøgtern og praktisk uddannet håndværker. Man kan grine lidt af det, men det er os skatteborgere, der skal betale for at gøre skaden god igen. Jeg har flere gange plæderet for, at der i store

Absolut enig

Jeg plejer mest at skrive selv, men jeg ser også hvad andre skriver. Jeg er absolut helt enig med Annette Heick i dette glimrende debatindlæg. Det er befriende, at der kan være mere end en sandhed, og at nogle tør fremstå med den. Og mon ikke den omtalte pige kunne score indtil flere Oscars for bedste hovedrolle, bedste instruktion og bedste manuskript.

Nyt spisested i Sabro

Det kan godt være, at jeg ikke lige har fulgt med i, hvad der foregår i Sabro, specifikt på Sabro Lokalcenter. Jeg har nu i nogen tid været bruger af fitness på Sabro Lokalcenter. Det fungerer bare perfekt. Nu er der også et spisested, der fortjener stjerner. Jeg har kun en klage. Efter den gode og velsmagende schnitzel, var der ikke plads til dessert. Og en middag til 50 kr. pr. person, nedsat, og en rødvin til 90 kr. Vær glad for dit lokalcenter og alle de frivillige. Jeg kommer helt frivilligt og spiser igen.

Farvel til en ven

I dag blev det en mindetur i solskin. Minderne fra 25 år cykelvenskab skulle lige sættes foreløbigt på plads. I mit nuværende tempo, var de rigelig tid på den 54 km. I går måtte vi sige farvel til min gode cykelven Johan. Han blev kun 68 år. Han var altid deltagende og opmærksom, en ven vi satte stor pris på. En begravelse er altid en trist begivenhed, men i går var noget helt særligt, det var Johan også. Aldrig før har vi fået så varm og hjertelig velkomst til en begravelse. Det sidder fastbrændt i mindesamlingen.

Seneste Nyheder
Specielle oplevelser
Arkiv

NYHEDER