top of page

Årets lavpunkt


22. oktober 2023

Det er både årets højdepunkt og årets lavpunkt. Vi har haft en fantastisk familieferie på Horizonte, men lavpunkt, for nu er den slut.

Her er der pakket og klar til hjemrejsen


Det hører også med til traditionerne, at vi må sige ”farvel” til vores skønne familie. Men med et gensyn her på Horizonte næste år. Jeg tror ikke, der er mange, der har denne livsbekræftende oplevelse år efter år at være sammen med børn, svigerbørn, børnebørn og børnebørns kærester. For os er det nok årets højdepunkt. Det varmer, det rører og giver usigelig lykke at opleve jer alle, glade, omsorgsfulde, kærlige og favnende hinanden og omfattende os. Men I skal vide, at der er jer hver især, der bringer os den lykkefølelse, og vi er lykkelige over, at I oplever det på samme måde.

Glæden er helt på vores side


Vi glæder os til vores fremtidige familieferie med jer her på Horizonte. I skal vide, at ugen her ikke må blokere for jeres evt. andre planer. Vi regner med at være mere opdateret næste år, og flere år frem, det er jo en tradition, til at modtage denne familieglæde fra alle jer næste år. Vi glæder os så til samvær i Danmark, men lige nu.

Jo, det gør indtryk på sjæl og legeme med jeres kærlig omsorg


”Om lidt blir her stille”.

Comments


Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page