top of page

Ny tid

Efter en lang årrække er det nu tid til at tage afsked med min gamle hjemmeside. Min gode ven og dygtige fotograf Kurt Hansen kreerede i sin tid min flotte hjemmeside. Han syntes, at min første hjemmeside var lidt under standard, så han tilbød at lave en ny. Den var og er helt unik med alle de flotte store og små detaljer. Efterhånden og efter mange år, er vi blevet enige om, at jeg vist skal have min hjemmeside på mit eget domæne, så det var tid til ændring. Jeg har givet Kurt mange grå hår, når jeg kreativt har udfoldet mig på hjemmesiden, helt på min egen måde. Min gamle hjemmeside er dog ikke out. Vi forsøger at bevare den som et link fra den nye hjemmeside. Lige nu er jeg under skarp kontrol af Christian Weitemeyer, HartWork, der vist også har tilegnet sig et ekstra gråt hår, men det er jo en charme mere. Sagt på vendelbomål: Den nye hjemmeside er vist heller ikke så ringe. Når dette kommer på nettet, er det en gammel nyhed.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page