top of page

Udsigten passer


Efter en fin flyveture ankom vi sent, her over midnat til Hotel Sharm Reef. Dog er det første gang vi flyver på en charterrejse, hvor flyet kun er ca. 2/3 belagt. Heller ikke her på hotellet er der overbelagt, men stort set ingen russere, så fint for os.

Der var en god pose med sandwich, frugt og vand på værelset. I løbet af natten møde vi en af Egyptens plager, myg. Vi havde lige glemt dem og troede, vi kunne sidde på altanen og spise. Vi blev også hjemsøgt af de små bæster i løbet af natten. Det hjalp dog, da jeg satte airconditionen på fuld kraft. Om det var den kølige luft eller støjen fra blæseren, der forskrækkede dem er uvist, men, det blev til nogle timers søvn.

Hotel Sharm Reef ligner de fleste andre her. Overstrømmende venlig betjening, mad og drikke dagen lang, all inclusive er en udfordring for formen, varme, dog lidt regndryp og flotte poolområder. Vi bor fint på første sal. Og udsigten passer.

Vi har kun meget, meget langsomt, eller slet intet net, så der kommer ikke meget på mail eller hjemmesiden.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page