top of page

Kære venner i Sabro og omegn

Jeg er personligt dybt rørt over den helt utrolige positive modtagelse mit initiativ om konfirmandkørsel har fået. Tak for alle de skønne hilsener. Jeg tror vi har gang i noget stort og enestående i vores lokale fællesskab. Det er ikke hver dag, over 200 samles om en spontan ide. Jeg har allerede fået en hel del kørselstilbud, men jeg kan godt bruge flere. Og husk. Alle biler, motorcykler, kan bruges. Chaufføren er med til at gøre køreturen festlig for konfirmanden. Jeg har også fået et frisørtilbud, ikke til mig selv, men til er par friske piger. Hvor er det dejligt, at alle I unge mennesker bakker op om vores unge mennesker, konfirmanderne.

Måske skal jeg præcisere, at konfirmandkørslen dækker konfirmander i Borum-Lyngby og Sabro-Fårup sogne. Næste trin bliver, at jeg kontakter alle konfirmandforældre om dette tilbud, og de kan så byde ind med ønsker.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page