top of page

LB kan se meningen


Det er en fornøjelse at repræsentere et forsikringsselskab, der sætter medlemmerne øverst.

Udvidet rejsedækning under konflikten

På vegne af Anne Mette fremsendes hermed den netop besluttede nyhed om udvidelsen af rejseforsikringen under en eventuel konflikt (Vi var lidt ophængt med bestyrelsesmøderne i går. Så beklager I først får den nu): Som I måske har set, så har vi i LB Forsikring besluttet at udvide dækningen på vores rejseforsikring, så den nu også dækker ved afbestillinger på grund af lockout eller strejke. Vi gør dette fordi det er en exceptionel situation, og vores bestyrelse har derfor nikket til, at medlemmer, der havner i den ærgerlige situation, kan regne med os. Vores rejseforsikring med afbestillingsdækning dækker derfor rejser, som må aflyses på grund af strejke eller lockout, hvis både rejse og forsikring er købt senest den 1. marts. Den nyhed vil jeg gerne dele med jer. Vi informerer medlemmerne via vores website, på Facebook og i nyhedsbreve. Og I er naturligvis meget velkomne til at dele det gode budskab med jeres kollegaer og andre medlemmer. I kan læse mere på vores website: https://www.lb.dk/om-lb/nyheder/Rejsedaekning-ved-lockout. BH

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page