top of page

Nedtælling slut

Så rammer vi dagen. Der er nu gået 50 år siden første billede. Guldbryllup. En milepæl, der nok sætter begrænsninger, men også byder på nye oplevelser. Aldrig har vi oplevet en morgenstund med så mange følelser uden på huden og inde i kroppen. Vi er utroligt rørte og føler os priviligerede over at møde så mange venner, fra morgenstunden. Vores dag er knap nok begyndt, og så får vi dagens højdepunkt. Det er ikke hver dag vi er over 50 til morgenkaffe. Vi kan kun udtrykke vores varmeste glæde over den velkomst til vores festdag. Nu er det faktisk sådan, at 15.499 andre kan fejre guldbryllup i år, så det er ikke en enestående begivenhed. Det blev det for os. Nu begynder vi på de næste 50 år med denne glæde i livets bagage.

Tak kære venner for en morgenstund med guld i mund.

Allerede i går strømmede det ind med varme hilsener fra nær og fjernt på facebook. Tak til alle jer, der gjorde dagen til den bedste dag i vores liv indtil nu.

Og så kommer lige festen i aften på Amstrupgaard, men den er jo planlagt og gæsterne indbudt.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page