top of page

Bibelen fornægter sig ikke


Efter en veloverstået påskedag med dag mad og hygge i Aksel og Juttes sommerhus i Bette Norge, var det tid tidlige morgenmad, så jeg kunne køre cykelløb igen, 3 etape af 3 Dage i Nord. Jeg havde jo brugt den anden dag til at mæske mig i god mad og drikke, så min flotte førertrøje var ikke længere på spil. Starten i Aalborgs cykelløb sker i det ret specielle område, kaldet Svinetruget. En 1 km opkørsel i start, og jeg var alene. Jeg lod H50 og H60 køre. Der var ingen, der tilbød en livline. Pludselig for få dage siden, havde man besluttet, at vi, jeg skulle køre en ekstra omgang, så jeg kom op på 72 km, på linie med H50 og H60. Jeg tror ikke de kan lide os H70'er. Havde jeg kørt i Hanstholm, var jeg ikke nået til Aalborg til start. Det blev 4 omgange, hvo alle ryttere jeg mødte kom bagfra og kørte forbi. Jeg fik en venligt klap af Jeppe Pallesen, der kører i A-klassen, tror jeg nok, men det højnede morealen. Jeg havde besluttet at gennemføre, og det gjorde jeg. De første skal blive de sidste, og de sidste skal blive det første. Der var nogen ved præmieoverrækkelsen, der ikke var så bibelkyndige. Der er ingen præmie til H70 lød det. Jeg gentog ordene. De sidste skal blive de første, og så var der dobbelt præmie, 300 kr. og en flot buket. Det var måske min sæsonstart og sæsonafslutning. Vi får se. Men det var da en god påske.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page