top of page

Livsbekræftende weekend


Med en weekend med de yngste 4 børnebørn på besøg, ønsker man bare at leve evigt. De tre ældste, havde andre positive gøremål. Ofte hører vi om bedsteforældre, der synes, at besøg af børnebørn er en belastning . Her er det en velsignelse. Vores ældste og yngste søn ville løbe Københavns Maraton, og deres dejlige hustruer skulle med som heppere. Så fik vi lov til at have deres yngste børn på besøg. Efter en god morgenmad lørdag, fik vi overdraget ansvaret for 4 dejlige unger. Dagen gik med leg med vand og meget andet . Ikke på et tidspunkt, var der andet end glæde og fornøjelse. Flere gange måtte vi bryde ud i højlydt latter over ungernes fantasifulde aktiviteter, og udlægning af virkelighedens fakta.

Lad dog barnet.

Og hvor er det rigtigt.

Der er ingen grænser for, hvad børn kan finde ud af, hvis de får lov til at udfolde sig frit og uden pædagogisk tvang.

Nu er Københavns Maraton slut, og de har begge gennemført . Det er bare flot. Nu venter flæskesteg på Højvej . Hvem får medaljen. De to maratonløbere, de to koner til maratonløberne, de 4 dejlige børnebørn, de to gamle?

Vi er alle vindere.

I morgen bliver der bare stille.

Vi har lige fået Birgit Lund sendt på ferie til Malaga sammen med Birgitta, tidligere leder på Sabro Lokalcenter. Der er brugt lidt tid på at rense fliser, og der venter lidt rensning af alger på gavl samt maling af skortsten, men det skal hun ikke vide.

Det må hun se, når hun vender hjem.

BL 86 år er bare sej.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page