top of page

Aktiv pinsedag


I dag pinsedag, plejer vi at have samlet min familie, i år skulle det være her. Vi har dog udsat familietræffet, da vi har være sammen til vores guldbryllup, Mogens' 80 års fødselsdag og skal til Hellerup og fejre fætter Bennys 70-års fødselsdag. Derfor blev og bliver pinsen i år lidt mere stille, men sikke et vejr.

Det er også blevet til en del cykling. Træning på enkestartcyklen. Jeg har lige fået ny lukket ring monteret, den gamle kaput efter udlån, men den nye er ikke helt lukket, og kan ikke holde på luften. Så bliver der lidt reklamation, inden jeg kan holde på luften til jysk/fynsk mesterskab i enkeltstart på lørdag, måske. Jeg kan heller ikke komme ind på DCU og melde mig til løb, kun på Sjælland! Min Polar cykelcomputer vil fortsat ikke snakke med min PC, så lidt træls.

Min sædvanlige cykeltur gik til Brabrand Sø. Her mødte jeg en knægt, der havde mistet luften på baghjulet. Jeg standsede op og tilbød hjælp. Efter lidt tid kom han videre på en ny slange og meget taknemmelig over hjælpen. Han havde stadig 9 km hjem, og han ræsede af sted, vist nok for at komme hjem og fortælle, at der var en gammel mand, der havde givet ham en ny slange og ny luft. Og så mødte man mange dejlige familier med deres børn på cykeltur.

Hvor er livet dejligt!

Mens alle disse oplevelser tikkede ind, får jeg klippet græsplæne med fondsmidler fra Sejs.

Pinsesolen danser, og vi er alle glade. Tak.

I morgen drager vi til Vendsyssel. Jeg skal på Østergaard, mit fødehjem, i Ingstrup, og have taget nogle billeder til min eventuelle barndomserindringer, som måske bliver til en bog.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page