top of page

Det kører bare


Selv om det ikke lige ligger til højrebenet, da jeg er venstrebenet, så kører det bare på cykel. Dagens gode oplevelser er cykelturen til Brabrand Sø og nogle runder, men nu kommer der lidt krydderi på. I morgen deltager jeg på J. O. Byggefirma sponsorhold for 3. gang. Det er Århus Y's Men's Club Nordstjernen, der arrangerer sponsorløb ved Tretommervej i Risskov. Bag J. O. Byggefirma står min gamle elev Jesper Olsen. an støtter også Giv 24 time. Løbet er nærmest et gadeløb, men hvor alle stiller op med hjertet på rette sted.

Og Så skal vi til Hørning og fejre ældste barnebarn Emmas 19 års fødselsdag, lidt forsinket, men vi håber på tilgivelse.

På lørdag skal jeg køre Jysk/Fynsk mesterskab i enkeltstart, og vi er ikke mange tilbage i H 70, så måske en medalje.

Søndag fejrer vi fætter Bennys 70 års fødselsdag i Herlev.

Og så bliver det vist mandag igen.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page