top of page

Guldbryllupsgave

Klokken 16.00 mødte vi op på Trust Campingplads. Karen havde ønsket overnatning i shelter, men ikke et ønske jeg delte. Vi blev dog præsenteret for shelter, som vi selv kunne vælge. Herefter kom vi over til et kæmpe villatelt liggende midt for badebroen ved Gudenåen. Det valgte vi.

Teltet havde to sovekabiner, opholdsrum med køleskab og kaffemaskine. Og der var fyldt op med drikkevarer, kaffe og snacks. Vi fik sovende gæster, da Celina og Emil gerne ville sove hos os. Aftenen bød på lækker oste-pølsebord og diverse drikkevarer, og alle blev samlet på vores terrasse. For de fleste blev det ret sent, inden der blev ro i lejren. Solen var vist stået op. Vi manglede kun Tobias, der har travlt med afslutningen på efterskolen.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page