top of page

Kanotur og festmiddag


Lørdag var der fælles morgenmad, lidt op ad dagen. Emil var tidlig oppe og lave kaffe til os. Senere bød dagen så på kanotur. Alle kørte til Silkeborg, hvor vi alle fik plads i en kano, og så gik turen mod Trust igen. Det er rigtig flot at se naturen fra vandsiden. I starten havde vi lidt besvær med at holde kursen og slingrede lidt rundt, men snart fik vi sat kompasset rigtigt. Landskabet ser helt anderledes ud, når vi ser det fra vandsiden.

Midtvejs tog vi en på en bådplads, og spise sandwich. Herefter gik det lystigt videre på Gudenåen, men vi var alle lidt overraskede over, så langt der var i kano.

Vel hjemme var der tid til afslapning, inden der blev budt på en sand festmiddag. Alle var godt brugte og fulde af mange gode indtryk, men igen var der nogle, der nød sommernatten, men vi andre gik til køjs.

Igen en skøn dag sammen med vore kære.

Kaptajnen er på plads

Sandwich i det grønne

Festmiddag

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page