top of page

Sidste 12 timer


Efter midnat blev der stilstand i regnen, og natten gik i pænt vejr. Nu meldte andre ting sig. Efter vi var flere, der punkterede i staten flere gange, forløb natten stille g roligt, om end vi kun var et par stykker. Kl. 7 kom Helle og Kim med friske rundstykker og basser. Kim plejer at deltage, men en inis skulle lige fjernes. De sidste par timer inden morgenmaden drømte man om duften af friske rundstykker. I de tidligere morgentimer, var vi et par stykker, der næsten faldt i søvn på cyklen. Kim tog en lille power nap. Jeg tog en kop kaffe. De sidste par timer var et i korte bukser igen og dejlig solskin. Rigtig mange mødte op til den afsluttende fælles æresrunde. Den foregik naturligvis i lidt regn. Endelig sluttede vi med at fylde sukkerdepoterne med lækker kage fremstillet til anledningen. I alt deltog 68 hen over de 24 timer. De forskellige data vi løbende blive slået op her på siden, men i morgen er vi på vej til Portugal. Vi har dog først været i banken med penge, og et forsigtigt estimat siger mellem 60. - og 70.000 kr. Der er en del km-sponsorater, jeg ikke har fået gjort op endnu.

Næste år, samme sted, samme tid. På gensyn.

Klar til æresrunde

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page