top of page

24 timer i to aviser


I dag bringer både Århus Stiftstidende og Horsens Folkeblad Morten Ravns artikel om Giv 24 timer til Syge Børn 2018.

Artiklerne gengives her.

Århus Stiftstidende: https://stiften.dk/artikel/520913

Ellers svinger dagen mellem bagende sol 33° C., lummer tordenluft, regn, torden og lyn, men en lyksalig ro, hvor kun fuglekvidder krydrer opholdet her på Quinta Ribeira. Nuno har lige budt på kaffe i hans Refugium, et lille landsted 100 m herfra, I aften er vi indbudt til at fejre sct. John, Portugals sct. Hans i Outeiro de Gatos hos Nuno. Tilsyneladende liver Nuno meget op ved vores selskab. Han er smilende og morer sig over mange ting, vi snakker om.

I går ville han have mig til at klippe stiklinger af jordbærplanterne, men da han ville vise det, kunne han ikke finde stiklingerne, hvilket undrede ham. Det havde jeg gjort, da jeg huskede det fra sidste år. Det var lidt sjovt, at se ham lede febrilsk efter stiklinger og kigge undrende på mig. Det gav lidt god morskab. Desuden e jeg ved at rense og rive arealet omkring farmen for ukrudt, men der er ikke meget.

Alle frugttræer og vinstokke er ryddet, urtehaven nedlagt, og der bliver plantet nye frugttræer, vistnok 6.000, når han er færdig. På mandag skal vi ud og beskære frugttræer. Det beroligede ham og hans svigerdatter, som står for beplantningen, at jeg kunne fortælle, at Karens far havde været frugtavler, så jeg kendte lidt til det. Ellers knokler Nuno med traktoren hver formiddag og slår græs på markerne.

Nunos refugium ligner ikke noget udefra, men indvendigt er det bare flot. Det kommer der senere billeder af.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page