top of page

Klippedag


Igen en morgen med overskyet og køligt vejr. Nuno fik sin sædvanlige kop morgenkaffe, og vi blev inviteret op i hans refugium kl. 15.00 og se fodbold. Nuno har tidligere erklæret, at han ikke interesserer sig i fodbold. Måske er det selskabet han nyder. Han byder på dejlig kold hvidvin. Desværre må han ikke selv, drikke det på grund af hans sygdom.

Ellers stod det på klipning, Vi blev begge noget kortere i håret for 14€.

Og cykelturen til Trancoso gik mellem klipperne og hjem.

Fodbold var ret godt. Jeg synes altid, at Tyskland er heldige, med godt spil at komme videre.

Her sluttede det så.

Hvor er vi heldige at kende alle disse skønne mennesker i Gatos.

Rodrigo er ankommet, og nu harves og pløjes der mellem æbletrærækkerne. Mon jeg for tjansen i morgen? Rodrigo er Nunos Nabo i Gatos. Før drev han et lille landbrug med nogle få køer og tilhørende marker. Desuden havde han vinmarker, og lavede byens bedste rødvin og portvin. Nu har han en overordnet stilling på en større vinfarm mellem Sapataira og Aveloso. Men han giver altid Nuno en hjælpende hånd

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page