top of page

Hjemmedag


Sædvanen tro, kom Nuno til en kop kaffe, hvorefter han havde en lille opgave, vi skulle udføre. Det drejede sig om ståltrådshegnet rundt om han refugium. Der manglede led ved indkørselsportalen. Jeg havde så den fornøjelse, at være ”klogere” end ham i et par situationer. Det ser han som en god egenskab. Indhegningen skal holde løse hund, vilde dyr og får, der drives rundt med en fårehyrde ude. Tidligere byggede man diger af sten til dette formål, og der findes kilometervis af stendiger. Efter arbejdet skulle dagens arbejde fejres, og Nuno bød på en rigtig god whisky. I dagen anledning tog han selv en, selv om han egentlig ikke må. Det så jeg som en stor anerkendelse af dagens indsats. Vi fik os en længere snak om verdenssituationen. Ind imellem er det svært at vurdere hans hørehandicap. Han har høreapparat, men bruger det ikke. Igen blev vi budt på fodbold og hvidvin kl. 15.00. Egentlig en ret ligegyldig kamp for os, Japan mod Polen, men Nuno ville gerne have vores selskab, og god hvidvin siger vi jo ikke nej tak til. Rodrigo er igen i gang med at harve/pløje i plantagen. Nuno gør det ikke selv, så det bliver nok heller ikke betroet til mig. Her til aften får vi så en frisk tordenbyge.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page