top of page

Arbejdsdag


Efter en nat med regn, var det igen lidt sol til morgenkaffen. Nuno kom forbi,

blot for at fortælle, at vi skulle holde fri i dag. Jeg foreslog dog, at vi gik op til refugiet og lagde plastik og grus langs den ene side, som han havde snakket om. Han var ikke sen til at gå med på ideen. Da vi var næsten færdige, måtte han sige stop. Helbredet kunne ikke mere, og han så gerne, at vi havde lidt arbejde sammen på mandag. Efter han var gået, gjorde jeg dog arbejdet færdigt, da vi mandag skal til marked i Mêda. Søndag skal vi spise hos Beatriz kl. 18.00, og se fodbold kl. 19.00 lokal tid. Lige nu er det lidt blæsende og køligt, men godt med lidt afveksling. Jeg sætter mig i ”skrivestuen”, indtil fodbold kl. 15.00.

Og fodbold kl. 19.00, Portugal - Uruguay sluttede med nederlag til Portugal, desværre. Jeg bryder mig ikke om Suarez. Men nu kan jeg drille pastoren i morgen.

Så gøres arbejdet færdigt, og det pynter jo.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page