top of page

Stille mandag


Efter en tur til marked i Mêda, og en øl hos ”skallepande”, vores stamcafe. Derefter lidt indkøb i Inter Marché. Derefter skulle jeg lige genopleve afslutningen på kongeetapen, uden 70 km i benene.

Resten af dagen står på afslapning, skriverier og til aften lækker middag i Centre de Dia.

Som det kan læses, har vi det rigtig godt g trives i Portugal sammen med vores mange venner.

Vi savner dog en ting. Glade børns leg og snakken, ja også de halvvoksne børns latter og snak. Her er der ikke mange børn og unge. Heldigvis får vi jævnligt dejlige opdateringer fra vores egne kære med foto og videoklip.

PS. Mit læserbrev Sorg og Omsorg er med i Stiften i dag og kan læses på min debatside.

Profilen ser måske ikke så slem ud, men den er ret hård.

Det ud af markvejen her, er stigningen på 11,5%. Efter en kort nedkørsel til broen, begyder opkørslen mod Mêda. Her er den lange stigning mellem 4 og 6%, men ved opkørslen til Enexameia runder jeg 12,6%. Herefter går det lidt nedad til Outeiro det Gatos, men så er der en stejl nedkørsel til floden igen. Herfra går det så op mod Aveloso med 11,5%, og da jeg rammer brostenen, er jeg inde på ruten fra kongeetapen. Det fortsætter med brosten opad, og 100 med til sidst er bare granitsten, der er lagt tilfældigt ned. Stadig med op til 10% stigning. Endelig kommer der asfalt igen, men stigningen fortsætter. Herefter en brat nedkørsel, og bunden krydser jeg en bæk, og så går det opad igen med op til 11%. Når det kun stiger 4-5% føles det næsten som at køre nedad. Sidste del går behageligt nedad. Denne rundtur er kun p 12 km, nok til at give sved på panden.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page