top of page

Aktivitetsdag


Godt vi holdt siesta i går. Nu får vi travlt. Nuno har fået gang i minigraveren igen, og han er selv i gang med at slå græs mellem træerne. Det er lidt af en stenknuser, han kører med, men han vil ikke køre i arealet lige neden for os, for det støver og forstyrrer os! Og vi kan ikke rokke ham i den beslutning. Han skal hente Beatriz i Penedono i eftermiddag. Hun har været i Porte og rengøre Jouans lejlighed. Han kommer hjem på ferie fra Afrika, hvor han arbejder. Jeg fik min cykeltur, 71 km og denne gang over Penedono hjem. Jeg skulle op i 946 meters højde, men det gik mere blødt, end over Avoloso. Inden Penedono stødte jeg på en besynderlige bygning. Det syns at være en udendørs kirke med tilhørende kapel. Men det ligger ude i de øde bjerge med mindst 10 km til nærmest by. Det er flot, men ser ikke ud til at blive brugt. Der vokser ukrudt op på den ellers flot anlagte stenbro.

Karen var på sin egen fotosafari til Outeiro de Gatos og fik mange gode billeder. Bland andet af de hus, Nunos bror Fernando har ejet, og vi har lånt. Det blev solgt til de lokale præst, og senere til deres venner fra Skotland.

På mailen lå der en invitation fra Victoria, afdøde Plinios datter, til grillmad lørdag aften, sammen med Nuno, hendes mand, ja, de hedder Nuno alle sammen, deres dejlige dreng Francisco og naturligvis mormor Adelaide. Samtidig er jeg inviteret til en cykeltur sammen med Nuno lørdag formiddag. Det er jeg ikke helt tryg ved, for jeg får garanteret hoved og røv på kommando. Vi skal starte ved broen lige her over Teja, men mod højre går det opad 6 km op til 6,5% , og mod venstre samme stigning men 10 km. Jeg overvejer at melde mig syg, men så går jeg jo glip af alt det andet. Hvis jeg overlever, skal vi jo også til ældrefestival i Mêda søndag.

Mon ikke pulsgrafen siger alt for en dopet person med biventrikulær pacemaker og store doser hjertemedicin, men det er skønt, at man kan og må.

Jeg må

finde

en logisk

forklaring

på dette. Tilsyneladende, bliver det ikke brugt.

Her i Fernando og Carolinas hus,

har vi boet flere gange.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page