top of page

Sløv tirsdag


Egentlig blev det en lidt sløv dag. Jeg havde et hikkeanfald i flere timer i går om om natten. Morgenen bød på hovedpine og maveuro og utilpashed, så den planlagte cykeltur blev udsat. Nuno kom som sædvanligt, men han var også lidt utilpas. Vi besluttede at tage det lidt med ro, men det kan den mad ikke. Han klargjorde sine gamle redskaber til ophængning. Det sker i morgen. Jeg fik slået resten af græsset, og gik i gang med at tegne op til helleristningerne. Derefter kom der gang i hammer og mejsel. Det er et større arbejde, men jeg fandt ud af at bruge boremaskinen med et betonbor. Først skulle bogstaverne mejsles ud. Jeg blev ikke helt færdig, få vi skulle også have købt id. Her supermarkedet mødte jeg et dansk par. Det er første gang vi har mødt danskere. Efterfølgende fik jeg malet et par ting, som Nuno mente, jeg var god til. Nuno og Beatriz var inviteret til middag om aftenen, og vi bød på dansk bøf med bløde løg. Det faldt i god smag. På lørdag skal vi op til dem og have middag sammen med skotterne og Nuno Manuel og familie.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page