top of page

Aktivitetsdag


Fra morgenstunden var Nuno klar til at hænge gammelt snedkerværktøj op i sit refugium, så vi bruge formiddagen til at få de første ting hængt op. Nuno var ikke lige på toppen, så vi sluttede tidligt. Beatriz var er og plukke jordbær, og derefter tog de hjem. Jeg fik færdiggjort mine helleristninger og malet pladen til patioen færdig.

Far var paton helliget azalier, men dem har han ikke mere. Nu skal det være venner, og dem har han mange af.

Vi får den ære, at være de første med navnetræk ved døren ind til baren! Tante Jenny har malet et maleri til Nuno og Beatriz for mange år siden, så hun skulle have den næste sten. Jeg kunne godt komme par nogle stykker mere hjemmefra, men det er et større arbejde at lave helleristninger. Det må de selv komme og gøre, så jeg giver ikke Nuno flere ideer.

I går malede jeg han logo å døren ind til refugiet.

Allerede i går havde Stiften.dk mit debatindlæg om havnebadet med. Det kan læses på min

debatside.

Nunos bomærke til venstre og nyt navn til patioen til højre

Så er Karen og Allan samt Jenny bevaret i granitten de kommende tusinde år.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page