top of page

Skidtfolk og godtfolk


I dag lidt tidlig morgenmad, så vi kunne køre kl. 07.00, 08.00 dansk tid. Alt gik i olivenolie, og uden problemer nåede vi Frankrig. Vi kom ind i lidt kø ved Bordeaux, skulle være kørt fra til Bergerac inden Bordeaux. Vi valgte at køre over Clermont-Ferrand, noget længere, men uden om Paris. Vi havde en del problemer med frk. GPS, men vi bestemte. Efter knap 1.100 km skulle vi lige tanke op. Og det var lige ved, at det blev ved tanken. Foran os hold en bil, og tilsyneladende var føreren inde og betale. Ved siden af den samme situation. Efter 10 minutter gik jeg ud og spurgte en medarbejder, hvad der foregik. Hal slog ud med hænderne, og fortalte, at de nok var inde at betale. Jeg ville køre forbi bilen foran, og bakke ind i en bås ved siden af. Skydedøren stod åben, og madammen ret stor sad med sin I-phone. Jeg forklarede med mit bedste håndfransk, at vi ventede på at tanke. Hun kigge lige op, og tastede videre på sin I-phone. Senere, 10 minutter, kom en ret trivelig mand, sønnen, og ældre herre og kiggede forundret på os. De havde vist både betalt, været på toilettet, drukket kaffe og læst avisen. De havde ikke spor travlt, men kørte lige over på P-pladsen, 10m over for, og tjekkede lige det hele. Medarbejderen havde vist fundet ud af, at han måske kunne gøre noget, for nu kom der en yngre herre ud til nabobilen. Han fik vist læst og påskrevet af den ventende. Også han kørte over på P-pladsen, og tjekkede dit og dat. Der gik en ½ time med at tanke.

Der gik lige den halve time, vi skulle have trukket fra morgendagens etape.

Men efter skidtfolk kommer godtfolk. Vi dreje fra og så et skilt til Source de la Vallée, Hôtel Restaurant & Bar.

Her fik mor Karen en snak med det unge og meget venlige og imødekommende værtspar, og vi fik et herligt værelse med udsigt. Aftensmaden var udsøgt. Her er der kun to retter at vælge imellem, for alt skal være frisk og veltillavet.

Vi fik en meget flot anrettet gedeosteforret, der smagte skønt. Hovedretten var and, men den var bare anderledes. Lækkert tilbehør og meget velsmagende. Hertil er liflig fransk rødvin.

Og der er kun det unge par til at stå for det hele!

Stedet kan varm anbefales:

contact@hotelsourcedelavallee.com

www.hotel-hotelsourcedelavallee.com

Lækker middag på ............... Source de la Vallée

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page