top of page

Midtvejs

PS. Opdateret indlæg. Ingen net i aftes.

Anden etape på hjemturen forløb fint. Vi havde valgt en alternativ rute uden om Paris. Ind imellem var der lidt rigelig med ”søndagsbillister”. Her ude på landet overholdes fartbegræsningen, og gerne 5 – 10 km under. Vi fik set mange små byer, og flere af de stræk, jeg har cyklet. Vi havde et par bataljer med andre trafikanter, der bare blinker ud lige for næsen af en, og tror, de har forkørselsret. Vi udvekslede lidt håndtegn blink og dyt. Helt bogstaveligt var der en bagvedkørende bilist på nedturen lige før Elbtunnellen, der gav en sådan blinkende billist en lærestreg. Han kørte lige på siden og bag ved os, men blinkede bare og kørte ud, så ham der kørte bag ved mig, måtte undvige til venstre. Lidt efter drejede han tilbage, og kørte varsom lige ind i siden på den blinkegale mand. De måtte så på den 4-6-sporede motorvej køre ind til siden og snakke sammen.

Her lidt syd for Köln fandt vi en dejlig landevejskro kl. lidt i 19.00. Som sædvanlig en venlig modtagelse, et flot værelse med altan og bilstøj fra landevejen, men det hører med ganske gratis. Efter en salat og schnitzel var det PC-tid på altanen. I morgen er der så 850 km hjem.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page