top of page

Hjemme igen


Sidste etape gik også fint. Efter en lækker morgenmad, gik det mod Köln. Frk. GPS ville have os over Hannover, men det skulle hun ikke bestemme. Derfor ramte vi en lang kø før Bremen, men det lykkedes mig i sidste øjeblik at drejer fra, og kommer uden om køen, selv om der var var jævnlig kødannelse på grund af vejarbejde. Vi kom sidst på eftermiddagen til grænsekøb, og hele turen var gået uden vi var vidne til alvorlige uheld. Lidt før Rendsburg var der dog en mindre varebil, der overså trafikstop og bremsede op og kørte over i højre side og ramte en bil med campingvogn. Det var kun materielle skader, og en anden bilist, der også havde set uheldet holdt også ind, så vi kørte videre, da vi mente, at der var nok vidner.

Efter Portugal, hvor selv de små byer får passet og plejet veje og rabatter, er det deprimerende at køre op ad Højvej og se, hvilken side Aarhus Kommune skal passe og vedligeholde. Den ansvarlige har ellers sagt om fortovene, at kommunen vægtet meget, at alt ser ensartet og velholdt ud. Det gælder så ikke vores fortov, der ikke kan få nye kantfliser. Men når vi skal tvangsprivatiseres i 2015, kan jeg klage.

Mon også jeg skal vente til 2025 med at få ryddet det kommunale fortov for ukrudt.

Efter 5 uger ser det stadig sådan ud.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page