top of page

Op på hesten igen


"Flot" kommunal pleje af fortov.

Efter et etapeløb, er der en pause. Således også her, men op på hesten igen. Efter hjemkomsten var det en skøn aften i Voldby til Trines fødselsdag, som vi eller sjældent er hjemme til. Men de øvrige i familien var også en skønt gensyn efter ferien. To skønne tøser og Sebastian og deres far, vores søn Jesper. Vi trives rigtig godt med at vores nærmeste generation er vores kæreste. Det blev også en efterfølgende tur i sommerhus til familien i Hørning. Her måtte vi undvære Tobias, der var optaget af gide venner. Vi glæder os med dem til, at de kan vende tilbage til huset i Hørning efter opretningen af byggesjusk med gulvene. Vi har haft vores ”tilsynsførende” Elly og Steen og Birgit til en hyggelig middag som tak for indsatsen. Efterfølgende kom fætter Benny på besøg, og vi besøgte kusine Lisbeth og hendes mand Jørgen i Mårslet. Bitten, min søster, og Mogens var også med. Vi fik en udsøgt frokost, og fik mange familierelationer sat på plads. På min mors side er vi kun Benny og Lisbeth samt mine søskende. Alt dette ud af en talrig familie. Jeg er gået på pension med cykelvedligeholdelse og afleveret cyklen efter 5.000 km til udskiftning af sliddele hos Buhl Cykler i Hasle. Det kostede det formidable beløb af 939 kr. med fuld reklamationsret. Det har jeg det rigtig godt med. Haven har ikke været noget problem, for tørken har holdt alt ukrudt væk. Den kommunale side af vejen har dog ikke været så samarbejdsvillig. Jeg har fået fjernet overdækning ved bagdør og carport samt malet og bestilt J. O. Byggefirma til at sætte nye plader op. De fiksede lige nye tagplader i udestuen, så nu er det meget mere lys, men også 60℃. Endelig har vi været i Sejs og haft et glædeligt og kærligt gensyn med vores to mindste, både børnebør og barn/svigerbarn. Det blev til en skøn sejltur til campingpladsen over for Ålekroen, og en rigtig god burger. Vi kunne glæde os over, at Emil og Lauge glæder sig til at komme på besøg hos os, torsdag, fredag, lørdag, søndag, håber vi, for glæden er endnu større på vores side. Forældrene skal til Skanderborg. Der er vist et musikarrangement. Inden da, skal vi lørdag til til Elin Caspersens og Hans Busks fødselsdag. Og søndag skal jeg måske have min første cykeltur i Danmark siden Giv 24 timer.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page