top of page

Smukfest i Sabro


Det er ikke kun Skanderborg, der har Smukfest.

Men kvaliteten svinger i Skanderborg, er kvaliteten i Sabro i top. Der har været travl med at rejse telte. Lauge og Emil, Celina og Thea står for Smukfest i Sabro. Der er rejst telt til soverum, og ved siden af et telt til opholdsrum. Dagen igennem blev der møbleret i teltene, så alt var på plads til aftensmaden. For at imødegå den voldsomme varme, blev der etableret en pool, så der var let adgang til afkøling. Ind imellem var der underholdning og optræden i pool og cirkusnumre. Aftensmaden blev indtaget i teltlejren, men som aftenen skred frem, nærmede regnen og blæsten sig, så teltlejren blev evakueret og overnatningen foregik inden døre. Det var vist godt, for der kom voldsom regn, lidt torden, masser af lyn og blæst.

Så er sovekabinen klar. Og hyggestuen er klar.

Værs'go, så er poolen klar.

Godt autentisk underholdning.

Så er der festmad.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page