top of page

Giv 24 timer 2019


Nu er Giv 24 timer til Syge Børn 2019 ved at være på plads. Giv 24 timer til Syge Børn 2018 kan nu afsluttes med et sponsorat på 62.852 kr. Ikke så ringe, med det vejr vi havde, der også betød, at vi manglede en snes deltagere. Jeg har brugt tid på at få udbedret de huller, der giver nogle alvorlige gener, kan forårsage uheld, hvis man rammer dem. De er ikke kategoriseret som kommunale huller, men nu fyldt med asfalt. Det har været en kamp i modvind. Der mangler et hul, men her er ansvaret hos Aarhus Vand, da det er en stophane, der er sunket. Derudover er der et hul ved bænken, inden vi kommer til Søskovvej. Det bliver udbedret, da der kommer ny asfalt på. Således har vi en cykelbane næste år. Næste år bliver den 15. - 16. juni. Jeg ved, at der er Aarhus Halvmarathon, men næste weekend er der Sct. Hansfest på Stadepladsen, så derfor har jeg valgt denne denne weekend. Undskyld Kim. Der udsendes senere meddelelser til deltagere og sponsorer senere.

Senere kommer der også besked om en reception på Akut Børnemodtagelse, når vi officielt overrækker sponsorbeløbet. Nu arbejder jeg på at få tilsagn fra min hovedsponsor, og alle de andre sponsorer. Denne gode dag gik så med et par rundture on Brabrand Sø og en tur ud i landskabet. Efter 65 km var det så lænestolen, der ramte ryggen inden hyggelig middag hos venner i Viborg.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page