top of page

LB hovedsponsor igen


Så er der allerede nu rigtig gode nyheder om Giv 24 timer til Syge Børn 2019. LB Forsikring har igen givet tilsagn om at være hovedsponsor. Det betyder, at LB Forsikring giver et stort kontant sponsorbeløb til Giv 24 timer til Syge Børn 2019. Desuden sponsorer LB Forsikring startnumre samt et antal cykeltrøjer med logo og sponsornavn, der kan købes ved start/tilmelding.

Jeg skal lige minde om, at dette års sponsorat officielt afleveres ved en reception på Akut Børnemodtagelse i Skejby engang i november. Dato og tid udsendes senere til deltagere og sponsorer.

Dato for Giv 24 timer til Syge Børn 2019 er fastsat til 15. til 16. juni, så reserver datoerne allerede nu. Det er samtidig med Aarhus h, men weekenden efter er der stor Sankt Hans-fest på Stadepladsen.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page