top of page

Hjem til Horizonte

Det er, som vores børn og børnebørn siger: At komme til Horizonte, er som a komme hjem. Ved receptionen mødte vi så den unge fyr fra sidste år, og blev budt velkommen. Natalia gav krammer og bød også velkommen. Vi bliver modtaget som om, vi er nogen? Senere mødte vi chefen for rengøringen, og her var der overstrømmende kys og kram. Jeg brugte lidt tid på at samle cykel, evt. til en tur i morgen. Vejret var til indendørs morgenmad, men det ændrede sig hurtigt til et godt stykke over de 20℃. Efter indkøb og slæben vand og vin hjem fra Porto Pi, kom vores skønne rengøringsdame. Så var der igen kys og kram igen. Vi føler, at vi er meget kendte på Horizonte, åbenbart for noget godt. Nu mangler vi lige at hilse på hoteldirektøren, men vi har jo 5 uger. Jeg har navne på dem alle, men kan aldrig huske dem. Og det er en folkeskolelærer og sygeplejerske, der lever som greven og baronessen.

Og udsigten er stadig perfekt.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page