top of page

Vejr og uvejr


Her er det lidt svært at se, hvor der er vejr og uvejr. Det voldsomme regnvejr, vi har læst om, har vi ikke mærket til. Vi har haft regnvejr, men ikke voldsomt. Ofte er morgenerne med guld i mund, og temperaturen er over de 25℃. Vi følger de mange aktiviteter i havnen. Lige nu har en yacht-transport lagt til, og lukker vand ind, så den ligger helt nede i vandlinien. Så kan lystyachterne sejre ind og blive suerret, så de kan transporteres til et nyt sted, når vandet så er pumpet ud igen. Det er da genialt. Selv om der var lagt op til den helt store regnbyge, blev de til 63 km i tørvejr. Karen går trofast sine mindst 5 km. Lige nu er poolområdet ryddet. Der skal vist foregå et eller andet i aften, men vi er ikke opdateret om det. Det vil vise sig.

Så er transportskibet sænket ned, og bliver lastet.

Så er transportskibet laste

Dagens rundtur.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page