top of page

Palma maraton


Sebastian løber første gang i Palma. Den orange i midten.

Søndag er der så Palma Maraton. Her stiller mange tusinder op i 10 km, ½ maraton, helmaraton og forskellige discipliner i gang. Vi har Jesper og Jakob med på ½maraton. Celina, Lise, Sebastian, Tobias og Morten med på 10 km. Og vi er med som loyale klappere. Forældrene har overskud til at hilse og give high five. Det er skønt at se, alle de glade løbere med hver sin stil, eller ingen stil, og gennemføre. Jeg får helt lyst til at deltage, men jeg fik lige en alvorlig "røvtur" på det våde badeværelsesgulv forleden, og fik mit knæ skadet. Heldigvis er det i bedring, efter jeg har gået det væk. Vi sidder her på 506 og nyder at høre vores børnebørns glade latter i pollen.

Når nu Celina løber, kan man jo bare stå på hænder.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page