top of page

Fødselsdag


Igen i år fik vi fornøjelsen af at fejre Pias fødselsdag her på Horizonte. Det er ved at være mange år siden, hendes egne forældre havde den fornøjelse, men vi takker jer, Jørgen og Bodil for, at vi har den glæde. 08.15 tog vi Pia på sengen med flag og fødselsdagssang. Morten havde sørget for flag, og det lykkedes helt at overraske Pia. Morgenbordet, vi har vores eget bord med plads til os alle 15, så her blev der også pakket gaver op. Om eftermiddagen fik vi den traditionelle fødselsdagskage. Aftenbordet var fint dækket op, og Horizonte havde stillet gratis sangria, champagne og sodavand på bordet. Senere fik vi en flot fødselsdagskage, stadig fra Horizonte. Vi kunne ikke spise det hele, så den kunne strække til to andre borde, og begge steder fra, fik Pia fødselsdagssang. Senere var der drinks ved poolen.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page