top of page

Bytur


Mon ikke kurser har været sat lidt forkert?

Igen en dag med sol, men ikke blæst. Det blev til to byture. Karen gik en tur mod Cala Major, 9 km. Jeg tog en tur rundt om Palma på 48 km. Egentlig var det by hele tiden, men jeg skulle lige have et par billeder af en lidt uheldig lystsejler. Af uforklarlige årsager endte den yatch i klipperne ved kysten, 1 km syd for Katedralen. Der har ikke været storm eller andet uvejr. Måske havde der været storm i et glas. Senere kørte jeg langs et lidt alternativt læhegn. Palma er kendt for sine mange møller, men de fleste er i forfald, men jeg mødte en på min rundtur, der er restaureret.

Det er ikke lige her, man har lyst til at sætte sig i vejkanten.

Enkelte møller er restaureret. De fleste står og forfalder.

Dagens rundtur.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page