top of page

Regn og rusk


Her på Mallorca er der dejlig solskin og varme, når er dejlig solskin og varme. Men når det regner, regner det og der er nu også blevet køligt. Vi har haft mange, de fleste rigtig gode dage her på Mallorca, men nu køler det ned, så vi kan vænne os til det danske klima i næste uge. Uanset vejret, har vi vores flotte udsigt, så vi klager ikke. Desuden har vi været godt forsynet med bøger, men de er nu også sluppet op, så vi må ned og se på hotellets bibliotek, og der der danske bøger. Egentlig er jeg skuffet over mange af de krimier, jeg har læst.

Jeg synes, at de begynder at ligne Bill & Ben. De er skåret over samme læst. Hovedpersoner, politifolk, med et forkvaklet og rodet familieliv. Meget afhængige af rygning, men lige disse her er dog ikke drikfældige. Der er masser af usandsynlige episoder og underlige, uforståelige dialoger. Flere steder med helt åbenlyst faktuelle fejl og utænkelige, naive fremstillinger. Nogle steder rent sprogligt meget ringe. Og selve plottet virker flere gange helt uden for virkelighedens verden. Jeg har rundet Inger Wolf, Inger Gammelgaard Madsen, Lars Kepler, synonym, helt håbløs, Mari Jungstedt, Julie Hastrup og Lotte & Søren Hammer. Selvfølgelig er det fiktion, men det behøver ikke være fantasi. Flere bærer præg af, at jo flere sider, jo bedre pris.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page