top of page

Travl dag


Vejret passer godt til stemningen i aften. Halloween.

Efter en nat med hylende blæst, var det så en morgenstund med fortsat blæst og regn, men dagen blev ikke kedelig. I foyeren er der pyntet op til Halloween, og Andreu har været og sagt, at vi skal klæde os ud. Nu synes vi nok, at vi er er helt naturligt klædt ud, men lidt finder vi nok på. Vi er jo som gæster på hotellet automatisk med til deres Halloweenfest.

Ellers har vi haft travlt med at styre trafikken i havnen. Vi kan se, at der er voldsomme bølger, og inde i Palma står de ind over promenaden. Færger og krydstogtskibe har ligget i kø for at komme ind. Åbenbart er bølgerne så voldsomme, at de skal bugseres ind med slæbebåde. Her kunne vi se, at der dannede sig meter høje bølger, når de skulle ind til indsejlingen. En færge havde voldsom slagside, inden den kom i læ. Nu mangler vi kun den stor EPIC-krydser, så er alle sikkert i havn. Om aftenen var der stor Halloween-fest. Restauranten var stoppet med glade børn og voksne, de fleste klædt festligt ud. Jeg havde lidt gammel edderkoppespind og nogle edderkopper, som Trine havde købt for nogle år siden, så jeg var også med, hvilket overraskede Andreu. Han var i øvrigt i ekstra strålende humør og kom og snakkede flere gange. Han tog selv del i både servering og afrydning, mens Maribel tog imod gæsterne. Det er et flot arrangement, hvor de børnene er i centrum. Der er stor chokoladefontæne, og senere underholdning af et par professionelle. Og alle kunne feste, for i morgen, 1. november er det national fridag.

Desværre vil mit foto ikke rigtig tage billeder med blitz.

Der er gjort klar til aftenens Halloween-fest

Nu ses det ikke så tydeligt, men der var pæn slagside inden færgen kom i læ

Så er der chokolade-fontæne -

- og der er underholdning for børnene -

- og chefen selv er gået i baren

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page