top of page

24 Timers Reception


Nu bliver det nok ikke en døgnflue med 24 timer. Vi kører igen næste år i 24 timer, men lige nu er der lagt op til en reception, der ikke kommer til at var 24 timer, selv om det handler om Giv 24 Timer til Syge Børn 2018.Jeg har udsendt nedenstående til alle venlige sponsorer og deltagere, så jeg håber på at se nogle af jer.Kære alle deltagere og sponsorer til Giv 24 timer til Syge Børn 2018.

Kære alle deltagere og sponsorer til Giv 24 timer til Syge Børn 2018.

Som måske alle ved, er vores gamle børneafsnit flyttet til Skejby og blevet til Akut Børnemodtagelse. Der har været rigtig travlt med flytning og indretning, så personalet har været meget presset i dagligdagen. Nu er de nået så langt, at de kan invitere til en reception, hvor sponsorchecken fra Giv 24 timer til Syge Børn 2018 officielt bliver overrrakt. Pengene er jo overført lige efter løbet.

Det sker onsdag den 5. december, kl. 10.

Her bliver vi budt på lækkerier, og man kan se, hvordan den nye ”afdeling” er indrettet.

Meld meget gerne tilbage til mig, gerne inden fredag den 30. november, hvis man har mulighed og lyst til at deltage, så jeg kan give besked om antal.

Jeg ved godt, at mange af jer har arbejde, der også skal passes, men jeg håber mange sponsorer og deltagere har mulighed for at være med.

Jeg medsender Trines intro til receptionen.

---

Vi er jo nu udelukkende et akutafsnit og har foruden de kirurgisk børn og unge også de medicinske.

Det er derfor udelukkende akut syge børn og unge, der kommer ind her.

I Kirurgisk Børneafsnit modtog vi jo også planlagte børn, og børnene lå i vores afsnit gennem hele deres indlæggelse og behandling. Det er anderledes her.

Børnene og de unge har det skidt, mens de er her. Så derfor vil I ikke møde dem. Undtaget selvfølgelig dem, I vil se, der lige passerer gangen – eller sidder i venterummet.

Så desværre må vi skuffe dig i forhold til, at der ikke vil være nogle børn at overrække en check til. De vil have det for skidt til at kunne medvirke. Og der vil desværre heller ikke være nogle børn at filme eller fotografer.

Jeg fortæller dette for lige at afstemme forventningerne i forhold det til gamle kendte fra Kirurgisk Børneafsnit. Til gengæld vil du kunne se, at der virkelig vil være noget at bruge pengene til! Der er meget tomt og klinisk her. Og selvom børnene og de unge kun er her kort – og de har det skidt, mens de er her – så er deres behov jo de samme, som dem, børnene i Kirurgisk Børneafsnit havde. Så vi har brug for pengene!

Når I skal finde os, skal I ind ad indgang J (det er én af de store hovedindgange).

Inde i forhallen skal I ned i underetagen og finde gangen ind til Krydspunkt J102. Gangen finder I nedenunder det dæk, I kommer ind på, når I træder ind ad indgang J.

Krydspunkt J 102 finder I, når I har passeret ligeud igennem en mindre forhal (Krydspunkt J103) og er gået igennem en dobbelt dør (der som regel står åben) og rundt om et hjørne.

Ved krydspunktet skal I ind ad dobbeltdøren til venstre. Der står Akut Børn over døren. Der er en stor firkanten knap til venstre for døren. Tryk på den, og døren går op.

Så går I hen ad af gangen og gennem yderligere en glasdør (der går op af sig selv) lige ind i Akut Børn!

Oppe i forhallen ved Indgang J er der frivillige i røde veste, der meget gerne vil hjælpe på vej. Ligesom der også er loftskilte og en stander, hvor man elektronisk kan bede om hjælp til at finde vej.

Med venlig hilsen

Trine Kjeldsen

Pædagog

Akut Børn, Akutafdelingen

Aarhus Universitetshospital

Palle Juul-Jensens Boulevard 161, Indgang J

Bygning J 103, plan 1

8200 Aarhus N.

---

Vi håber at se mange af jer, så I ved, at vi skal give pedalerne et ekstra tråd næste år.

Kh Karen & Allan

Beløbet afsløres først den 5. december.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page