top of page

Giv 63.052 kr.


Pengene er i gode hænder hos Trine og Bente

Som sædvanligt diskede modtagerne, nu Akut børnemodtagelse, med 2 cykelhjul i form af lækker kage og andet tilbehør.

Så blev det dagen, hvor vi officielt kunne overrække Giv 24 timer til Syge Børn 2018 sponsoratet.I år var der mødt 15 glade givere op til begivenheden. Det varmer os meget, at de møder op og ser, hvor pengene går hen. Kirurgisk Børneafdeling er blevet til Akut Børnemodtagelse i Skejby, og således skal der arbejdes på at skabe samme varme og trygge rammer, som vi kender fra den gamle afdeling. Det står pædagog Trine Kjeldsen og afdelingssygeplejerske Bente Majgaard for. Og så ved vi, at det er i gode hænder. Årets sponsorat skal bruges til at betale en kunstner for at lave børnevenlig malerier på de de hvide vægge. Vi kunne ikke ønske os noget bedre, og venter spændt på at se resultatet. Vi, Giv 24 timer til Syge Børn, er lidt stolte over, at vi kan være med til at præge den nye afdeling. På Akut Børnemodtagelse, er børn ikke indlagt i ret lang tid, men bliver flyttet børneafdeling eller sendt hjem. Mange er meget dårlig, når de ankommer, så vi traf ikke s mange. Dog fik vi hilst på nogle, blandt andet på stuen, hvor hospitalsklovnerne var på besøg.

Palle fra Senior-TV er nu ansat ved TV-Nord, og var på pletten med kamera. Jeg ved endnu ikke, hvad han fik optaget, men han plejer at være god til det. Jeg informerer, når jeg ved mere.

Giv 24 timer til Syge Børn 2019 afvikles den 15. - den 16. juni.

Flere sponsorer har allerede giv tilsagn om. Lærerstandens Brandforsikring A/ S fortsætter som hovedsponsor og donerer 10.000 kr. samt startnumre og penge til indkøbt af en del sponsortrøjer, som kan sælges til deltagere. Jeg har 3 fra sidste år, størrelse XL, og regner med at få indkøbt 5-10 mere til 2019. Oplys størrelse. De kan bestilles hos undertegnede for 400 kr. Skulle der være ønske om størrelse allerede Beløbet overdrages til næste års sponsorat.

Lions Hvorslev er også en storsponsor. De arrangerer hvert år deres eget sponsorløb, En forårsdag i Gudenådalen.

Hans Henrik fra firmaet On Of Management var også mødt op, og gav tilsagn om støtte igen næste år.

Peter Semrau har allerede skaffet nye deltagere, så også han hjemland, Tyskland bliver repræsenteret.

Efter en således dejlig dag, kunne vi så tage til Sejs og fejre Emils 9-års fødselsdag.

"Hvorslev-banden" er storsponsor.

Der var dog også plads til smil og glæde.

Så er der fødselsdag. En glad knægt på nu ni år sammen med lillebror Lauge, der bliver 6 på søndag.

To glade drenge

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page