top of page

Traditioner skabes


Traditioner er noget, der er der, de er skabt. Men traditioner kan også nyskabes. Således har vi gennem måske 50 år haft en tradition. Vi, Karen og jeg, har haft en tradition med, at vi skiftevis holder Mortensaften og lillejuleaften hos Karens bror og kone, Aksel og Jutta. Den tradition lever i bedste velgående. I morgen skal vi være 22 til lidt mad her hos os. Der er kun et enkelt afbud. Vi har forsøgt at flytte denne tradition af hensyn til børnene til et andet tidspunkt, men der blev nedlagt veto fra børnene.

Vi har ingen problemer med menuen Mortens aften, and. Men den går ikke dagen før juleaften, med and den 24. Så vi har valgt at servere...nå nej, det siger vi ikke, men der kommer et par hint. Måske giver det flere afbud?? Den, der gætter hele menuen, vinder en gave.

Dette er hovedmenuen.


Tilbehør

Gæt afleveret efter den 23. december tæller ikke.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page