top of page

Fodboldveteraner

Når man når op i alderen, begynder man at reflektere, og det kan give gode og dårlige ideer. Især her i et nyt år.

Vi flyttede til Sabro i 1972 og fik straks et værdifuldt tilhørsforhold til Sabro IF, især fodbold. Her mødte vi mange herlige mennesker, men med tiden er de fleste gledet ud af ”poesibogen”, da jeg også kom ud for nogle helbredsmæssige problemer. Her forleden, sad jeg og snakke med min nabo, og igen reflekterede vi og snakke om ”gamle dage”. Vi fik ideen, at det kunne være rigtig sjovt og livsbekræftende at mødes med de gamle medspillere. Jeg har ikke gennemtænkt ideen, men det kunne blive en gigantisk fest at mødes til en god middag, gerne med en første halvleg med snak om gamle dage først, og senere lidt god mad og måske musik. Ligesom i gamle dage i Skjoldelev forsamlingshus, med Max og Mix, der desværre er hinsides. Det skal naturligvis være med ledsager, for var det ikke konerne, der gav os lov til at sparke bold? Jeg er uklar på, hvordan det skal organiseres. Om det skal være for alle veteranspillere i Sabro IF, eller et bredere udsnit, fra et eller andet årstal. Det gælder også bestyrelse, holdledere, trænere, turneringsledere m.m. Men det kræver et benarbejde at kontakte alle, og samtidig skal vi naturligvis arrangere det i samarbejde med Sabro IF, men de skal ikke lave arbejdet. Jeg kan af helbredsmæssige årsager ikke selv tage lederskabet for dette på mig, men jeg vil gerne bidrage, hvis der er nogle, der vil lave benarbejdet. Jeg udsender dette på Facebook og på min hjemmeside, og det må gerne deles. Jeg hører gerne fra andre, der er med på ideen, så vi kan få sat gang i dette, hvis det har interesse.

Jeg har kun dette foto af mig selv, vist nok fra første besøg fra Holland, ellers har jeg ingen fodboldbilleder. Jeg ved, at der i klubhuset er flere holdbilleder i mapper. Jeg har selv i sin tid sat dem ind. Send en mail, hvis du vil være med til at arranger Sabro IFs fodboldveteranfest.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page