top of page

24 Timers kunst


Dagens oplevelse blev et nyt besøg på Akut Børneafdeling. I dag skulle vi møde kunstneren Karina Bækkelund. Allerede i modtagelsen på skadestuen byder Karina velkommen med en finurlig figur. Kroppen er på den ene side af søjlen i modtagelsen, mens hoved og velkomsthilsen er inde i venteværelset på den anden side af søjlen.Fra modtagelsen ledes vi via Karinas svampebilleder som en frise nederst på væggen hen til elevatoren ned til Akut Børnemodtagelse.

Karina fører penslen med stor ekspertise og med megen indlevelse i opgaven. Samtidig har afdelingssygeplejerske Bente Majgaard givet tips til Karinas kunstneriske udfoldelser. Indtil nu med et skønt resultat, og det er ikke færdigt endnu. Malerierne udstråler glæde, giver anledning forundring og fordybelse. Det er en ren gave til alle børnene og andre. Således er det også tænkt.

En glad kunstner har lavet et flot værk. Hun udtrykker stor glæder over, at henes værker er værdsat af os. En glad sponsor, på vegne af alle sponsorerne.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page