top of page

En aktiv dag


Jesper Olsen sponsorerer selv, har andre sponsorer med, opstiller portal til indskrivning og er til stede hele tiden. Og er en af mine gamle elever.

Selv om dagen byder på et lidt farfar i lænestolen, er der også lidt aktivitet, Allerede i forgårs fik vi afsat den 3-hjulede cykel. Dagen i går startede med en god gang træning i Hinnerup Fysioterapi & Træning, hvor jeg også fik nåle i begge knæ. Den samlende behandling giver gode resultater, så slidgigten i knæene ikke giver ret mange smerte. Senere kunne vi køre Sebastian til læge for kontrol af astma.

Herefter kom gode nyheder ind på mailen. Jesper Olsen, J. O. Byggefirma, konfirmerede sidste års sponsorater til Giv 24 Timer, så vi nu er på 20.900 kr. Han er bare en af ildsjælene. Og vi kører først Giv 24 Timer til Syge Børn 2019 den 15. - 16. juni.

Med god hjælp fra Jakob fik jeg solgt min enkeltstartscykel, Det var lidt vemodigt at sige farvel til endnu en en cykeldisciplin. Det blødgjorde dog knæene, at køberen var en ung far med tre børn, der havde haft god hjælp af børneafdelingen. Og han havde hørt om Giv 24 Timer til Syge Børn 2019, som han ville deltage i.

I aften er der sæsonstart i Sabro med cykeltur og suppe bagefter.

Jeg fik lige et kik på DCUs sæsonstart for licensryttere, som blev kørt i Røde Kro. Jeg skulle lige se, om mit tempo er godt nok til licensløb. Det er de ikke. H70 kørte med 32 km/t, så med mine 22 km/t kan jeg roligt undlade at søge licens.

Jeg når også at slå græs. Det giver også motion.

Madonna hjælper med græsslåningen.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page