top of page

Varm luft

Ja, det er en dygtig kunstner, der har malet, men det er Giv 24 Timer, der har betalt.

Med foråret kommer varm luft. Det betyder også, at de gule farver dominerer i haven. Den gule farve er vel også utroskabens farve. Århus Stiftstidendes hovedredaktion beklager, at de ikke kender noget til Giv 24 Timer. Havde de gjort det, ville de have omtalt Giv 24 Timer i den stort anlagte artikel om udsmykningen af Akut Børnemodtagelse, som Giv 24 Timer har givet 63.000 kr til.. Som begrundelse er, at journalisten er fra Horsens, og derfor er det ikke relevant at omtale Giv 24 Timer! Hm.Hm. Var artiklen ikke i Århus Stiftstidende, og burde byens avis ikke vide lidt om, hvad der sker i deres by? Der er dog en forsikring om, at de godt vil skrive om Giv 24 Timer fremover. Jeg opfatter det mest som varm luft i den gule farve.

Gul er flot, men også symbolsk.

I weekenden var jeg til generalforsamling i mit forsikringsselskab LB Forsikring A/S, som er hovedsponsor for Giv 24 Timer til Syge Børn. Giv 24 Timer til Syge Børn fik rosende ord i beretningen af formanden, der glædede sig over, at LB går ind i den slags arrangementer. Han var også glad for den store omtale i Århus Stiftstidende, men jeg måtte lige plante et par gule blomster, og sige, at hverken Århus Stiftstidende, Hospitalsdirektører aner noget om Giv 24 Timer til Syge Børn!

Jeg har fået den førnævnte beklagelse fra hovedredaktionen på Århus Stiftstidende, og hospitalsdirektøren har bedt om et telefonmøde. Det venter jeg så på. Måske mere varm luft og gule blomster.

Jeg kan egentlig godt lide gule blomster, men blåt er også kønt. Således beklædes foråret også af blå blomster.

Foråret er ikke bare varm luft.

Det gør Giv 24 Timer til Syge Børn også. Jeg har lige anskaffet sponsortrøjer, sponseret af LB Forsikring. De kan købes for den favorable pris af 500 kr. Disse beløb går naturligvis også ubeskåret til Giv 24 timer.

Jeg har 4 stk. af str. XL, L , M.

De sidste to størrelser en ikke leveret endnu, men på vej.

Kære venner af Giv 24 Timer.

Lad os vise, at vi godt vil Giv 24 Timer til Syge Børn.

Og jeg kan godt lide den gule farve.

Det betyder også påske.

Rigtig god påske.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page